https://www.facebook.com/balazirealestatesro

Vedeli ste, že váš bankový účet ponúka skryté možnosti, o ktorých ste možno ani netušili?

Vedeli ste, že váš bankový účet ponúka skryté možnosti, o ktorých ste možno ani netušili?

Bankový účet patrí medzi najpoužívanejšie produkty bežného života a využíva ho takmer každý z nás a mnoho bánk má tento produkt spoplatnený mesačnou sumou v určitej hodnote. Bavíme sa o jednotkách, no či si už za účet platíte alebo nie, vždy máte možnosť preskúmať všetky možnosti, ktoré vám táto služba ponúka. Okrem posielania a prijímania platieb však môže mať veľa zaujímavých možností, o ktorých možno ani netušíte. Vedeli ste, že prostredníctvom bankového účtu si môžete zvýšiť napríklad svoju finančnú gramotnosť?

S výberom vhodného bankového účtu pre vaše potreby môže pomôcť práve finančný expert, ktorý sa v produktoch orientuje a má prehľad o aktuálnych ponukách bánk na trhu. S bežným bankovým účtom prichádzate spravidla do každodenného kontaktu a ak máte nejaké požiadavky či očakávania, je dobré, vybrať si vhodný produkt. V tomto prípade je minimálne vhodné mať prehľad aj o portfóliu služieb, ktoré sú k bankovému účtu dostupné zdarma už v základnom balíku a v prípade potreby zistiť viac.

V dnešnej dobe je možné si bankový účet otvoriť v banke, no taktiež to dokážete aj online z pohodlia domova. Pokiaľ sa rozhodnete otvoriť si účet bez poplatku, mali by ste sa oboznámiť s podmienkami používania, nakoľko aj pri takomto účte sa môže stať, že za niektoré operácie budete platiť a na konci mesiaca sa dostanete k neočakávaným poplatkom. Je dôležité vedieť, čo sa nachádza v balíku služieb pri zvolenom produkte. Sem môžu spadať napríklad neobmedzené platby kartou, automatizované transakcie, trvalé príkady, inkaso alebo výbery z bankomatov svojej či inej banky, prípadne ako je spoplatený výber hotovosti v zahraničí.

Pokiaľ máte jeden “hlavný” účet, na ktorý vám chodí mesačný príjem a realizujete prostredníctvom neho prevažnú väčšinu platobného styku, banka vám môže na základe vášho užívania ponúknuť rôzne produkty, ktoré sú určené priamo pre vás. Okrem produktov z portfólia banky sa tak viete dostať napríklad aj k rôznym aplikáciám či službám, ktoré umožňujú  “vzdelávanie” v oblasti finančnej gramotnosti prostredníctvom riadenia rozpočtu, plánovania výdavkov a podobne. Vďaka tomu dokážete ľahko odhaliť skryté náklady, ktorým sa môžete do budúcnosti vyhnúť.

Bankový účet tak dokážete využiť omnoho lepšie, ako ho využívate v súčasnoti a môže sa stať veľmi dobrým pomocníkom pri sporení či investovaní. Stačí si vybrať správny produkt, ktorý vám dokáže zmeniť pohľad na vaše financie a pomôcť výrazne uľahčiť hospodárenie s vlastnými financiami.

Mgr. Lenka Grachová
Autor: Mgr. Lenka Grachová

Budujem svoju prácu na dôvere a statuse profesionála.

Mojou víziou je sprostredkovať profesionálne finančné služby. Stáť na strane klientov vo vzťahu s finančnými inštitúciami. 

Profesia finančného sprostredkovateľa nie je verejnosťou príliš dobre vnímaná, čo je spôsobené tým, že za " finančného poradcu " sa dnes prehlasuje každý predajca stavebného sporenia či poistenia. A tak sa mnohí ľudia stretávajú s nie príliš kvalitnou ponukou finančných služieb, kde je uprednostňovaný záujem predajcu finančnej služby pred záujmom klienta .

Moja práca vyzerá úplne inak. Nie som závislá na konkrétnej banke, poisťovni či fondu. Stojím na strane klienta a snažím sa vyrovnať informačnú nerovnosť .

Mám prax v oblasti financií, poistenia, obchodu, realít a práva. Začínala som ako finančný agent v roku 2013. Venujem poisťovníctvu, sprostredkovaniu úverov, obchodu, realitnými službami, marketingu i manažmentu

Mám 29 rokov a žijem v okrese Topoľčany.

SKÚŠKY , VZDELANIE , SKÚSENOSTI :

Registrácia v Národne banke Slovenska v oblasti poistenia a zaistenia, vkladov, úverov, doplnkového dôchodkového sporenia a starobného dôchodkového sporenia.

Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre

Člen SORA /SLOVENSKÁ REALITNÁ AKADÉMIA/  http://www.sora.sk/

Člen REALITNÁ ÚNIA SLOVENSKEJ REPUBLIKY  http://www.realitnaunia.sk/

Člen ZDRUŽENIE REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA  https://www.zrks.sk/zoznam-clenov/balazi-real-estate-sro/ 

Člen siete INSIA www.insia.sk/lenka-grachova

Mnoho seminárov, kurzov a certifikátov z oblasti poistenia, úverov, dôchodku, realít, marketingu a IT. 

Používame cookies na optimalizáciu našich webových stránok a našich služieb. Ďalšie informácie o cookies nájdete tu.

Nastavenie


Stiahnite si zadarmo

Päť užitočných tipov pre vašu peňaženku


spracovaním osobných údajov